Održana kazališna predstava "Pepeljuga"

15. 06. 2013.

   Kazališna predstava Pepeljuga u izvođenju Kazališne grupe Jaglac Društva Naša djeca Ogulin, premijerno je prikazana u srijedu 12. lipnja ove godine u Maloj sali Pučkog otvorenog učilišta Ogulin. Generacija djece odrasla je uz ovu prekrasnu bajku i priču o djevojčici Pepeljugi, koja nakon smrti svoje majke trpi torturu zle maćehe i njezinih kćeri.Ali kao i svaka dobra priča i ova ima svoj sretan završetka, jer to je priča u kojoj dobrota, poniznost i skromnost naše Pepeljuge na kraju završava ljubavlju prema kraljeviću te njihovim odlaskom na vjenčanje u Las Vegas, a sve začinjeno u suvremenoj izvedbi naših glumaca, jer u predstavi se spominju i mobitel, internet, goole, a sve protkano modernim plesom rocka, hip-hopa, brakedance.
Cjelokupna kazališna ekipa odradila je sjajan posao pred prepunim kazalištem te zaradila gromoglasan pljesak kako velikih, tako i malenih gledatelja kojima je i bila namjenjena. Pretpremijera za učenike nižih razreda naših osnovnih škola izvedene su ranije istoga dana, a repriza Pepeljuge moći će se pogledati u Dječjem tjednu, početkom listopada ove godine, kada Društvo sa istom predstavom odlazi na Smotru dječjeg stvaralaštva Hrvatske u Slatinu.   Kazališna grupa Jaglac zahvaljuje se svima na pomoći i realizaciji ove predstave, poglavito roditeljima, sponzorima te djelatnicama Pučkog otvorenog učilišta Ogulin.  
- Redatelj: IVA ŽAGROVIĆ VUČIĆ
- Dramaturg: GLORIJA DOMITROVIĆ
- Koreografija: IZABELA VUČIĆ
Glumci:
- Pripovjedači: IVA BLAŠKOVIĆ I FILIP SMOLČEC
- Pepeljuga: SANDRA BLAŠKOVIĆ
- Kraljević: ANTE POLIĆ
- Maćeha: DALIBORKA ŠLAT
- Zle sestre: LUCIJA KOVAČIĆ I LUCIJA NOVAK
- Dobre vile: TENA LIPOŠĆAK I ZARA-ZOE RENDULIĆ
- Vrapčići i mišići: EMA JELIĆ, TENA MAGDIĆ, MARIJA NOVAK, AGATA RENDULIĆ ,MATOIĆ, KARLA ŠTIMAC
- Tehničar: DARIO KOŠUTIĆ
Pomoć u organizaciji: PUČKO OTVORENO UČILIŠTE OGULIN, OGULINSKE MAŽORETKINJE,RADIO OGULIN
Pomoć roditelja: DALIBOR JELIĆ, BRANKA LIPOŠĆAK,  NEVENKA  RENDULIĆ, BOGDANKA ŠLAT, VALERIJA BLAŠKOVIĆ, SNJEŽANA BLAŠKOVIĆ, MARIJANA SMOLČEC I KRISTIJAN FILIP VUČIĆ
Sponzori: OG GRAFIKA d.o.o., MIVIT-PEKARA d.o.o.Kalendar
Feb 2019 Ožujak 2019 Apr 2019
N P U S Č P S
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

Grad Ogulin - prijatelj djece

Za osmjeh djeteta u bolnici